Feedback

Feedback over eerdere workshops van de lesgever

Het was gewoon 1 op 1 toepasbaar een volledig herstelgerichte manier van werken waarbij de client zeer respectvol als mens wordt ondersteund om bij zichzelf de krachten te vinden om om te kunnen gaan met de moeilijkheden waar het leven hem voor plaatst. Geef mij maar zo’n behandeling/behandelaar. Daarnaast bleek Johan een zeer bijzonder getalenteerd docent (naast mijn ervaring enorm veel positieve reacties ontvangen) die mij zeer nieuwsgierig heeft gemaakt naar meer. (Toon van Meel)

Ik vond de cursus boeiend, grondig, goede balans tussen theorie en praktijk. En jouw consequente toepassing van de methode gedurende die 2 dagen vond ik zeer leerrijk: bij elke vraag die je ons stelde paste je de methode toe! Ook de methode op zich vind ik zeer bruikbaar voor in mijn werk, zowel als orthopedagoog als als psychotherapeut.

Ik ga in Afrikaans antwoord, de taal van mijn hart: die workshop het my so geinspireer, dat ek nog meer wil weet. Dit is byna asof ek ingelaat is om ’n groot geheim te mag deel: hoe om sag en behulpsaam met mense te werk, sodat hulle ook uit hulle eie sogenoemde hopelose situasie, HOOP kan sien en ervaar. Dit is presies waarna ek opsoek was, het net nie geweet dat dit ook wetenskaplik daar is nie. Ek hoop van harte dat ek in die toekoms nog meer kan leer en daardeur ander rondom my kan help. Baie dankie. Johan bied die workshop aan op so ’n natuurlike en gemaklike manier, dat jy spontaan daaraan wil deelneem en geïnspireerd raak deur sy entoesiasme.

Ik heb genoten van je goed opgebouwd betoog, je vertelkunsten en had op het einde van de dag het gevoel daarvan heel wat mee naar huis te kunnen nemen. De omkadering en de organisatie scoorde voor mij ook heel hoog. Inspirerend!

Ik wil je nog eens bedanken voor de mooie en intensieve workshop van gisteren.

We hebben veel gehad aan de workshop. De uiteenzetting was helder. De voorbeelden zijn leerrijk (zeker ook die uit je eigen praktijk). We vinden het goed dat je de voorbeelden geeft in dialoogvorm. De manier van vragen stellen wordt zo voortdurend geïllustreerd.

Je cursus was inhoudelijk erg boeiend en inspirerend, uitstekend gestructureerd en er was een goede afwisseling tussen oefenmomenten en theorie.

Ik heb de hele dag cliënten zien passeren bij het horen van uw verhaal en het sprak me echt aan. Ik geloof dat het mensen echt kan helpen.